Ilmainen toimitus tilauksille yli 120 €
Seuraava päivä toimitus
Ilmainen Click & Best -palvelu
Etusivu >  Yksityisyyssuoja

Yksityisyyssuojatiedote

www.tilakauppa.fi on täysin sitoutunut suojelemaan sivuston kävijöiden ja asiakkaiden yksityisyyttä. Emme paljasta tietoja asiakkaistamme kolmansille osapuolille, paitsi jos se kuuluu palvelun tarjoamiseen sinulle, esim. järjestää tuotteen lähettäminen sinulle, suorittaa luotto- ja muita turvatarkastuksia tai jos meillä on nimenomainen lupa tehdä niin.
suostumus
Emme anna nimesi, osoitteesi, sähköpostiosoitteesi, luottokorttitietojasi tai henkilökohtaisia ​​tietoja kolmannelle osapuolelle ilman lupaa.
Perustiedot voidaan tehdä tietojasi vastaan ​​varmistaaksesi, että tiedot ovat aitoja - nämä tarkistukset ovat välttämättömiä luottokorttien numeroiden vilpillisen käytön estämiseksi.
Tietosi
Pyydämme nimesi, puhelinnumerosi, kotiosoitteesi ja sähköpostiosoitteesi. Kun ostos on tehty sivustollamme, edellä mainittujen lisäksi pyydämme myös toimitusosoitetta ja maksutapoja koskevia tietoja.
Ensisijaisesti käytämme tietojasi käsittelemään tilaustasi ja lähettämään tavarat sinulle. Tähän voi sisältyä yksityiskohtien toimittaminen täyttämiskumppaneillemme, jotta he voivat lähettää tilauksesi sinulle ja toimittaa tiedot myös toimittajille, jotta he voivat toimittaa pakettiasi. Vain tiedot, jotka ovat tarpeen tilauksen käsittelylle, välitetään.
Tietosi antavat meille ja meidän jalostajille tilauksen täyttämisen ilmoittaa sinulle tärkeistä toimintojen muutoksista.
Emme luovuta tietojasi muihin yrityksiin tai muihin kolmansiin osapuoliin markkinointitarkoituksiin, ellei ole sovittu, että teemme niin.
Arvioidessasi tavaroita tai palveluita koskevaa pyyntöä voimme käyttää tietojasi petosten estämiseksi ja havaitsemiseksi. Yksi niistä tarkoituksista, joista voimme paljastaa osoitteen ja postinumeron tiedot, on tarkistaa petoksia ehkäisevää järjestelmää tai luottotietokeskusta, joka voi pitää kirjaa kyseisistä tiedoista. Aina kun luovumme tietojasi, se pysyy turvassa.
Tällaista käsittelyä voidaan esimerkiksi vaatia tilauksen täyttämiseksi, käsitellä maksutietojasi tai tarjota tukipalveluja. Valitettavasti tiedonsiirto Internetissä ei ole täysin turvallinen. Teemme parhaamme suojellessamme henkilötietojasi, mutta emme voi taata sivustollesi lähetettyjen tietojen turvallisuutta. mikä tahansa lähetys on omalla vastuullasi. Kun olemme saaneet tietosi, käytämme tiukkoja menettelytapoja ja suojaustoimintoja estääkseen luvattoman pääsyn.
Ota yhteyttä meihin
Olemme aina tyytyväisiä kuullessamme asiakkaistamme (vaikka se onkin valitettava!). Olemme aina kiitollisia milloin tahansa, kun käytät meille tietoja, joita me tarvitsemme varmistaaksemme, että asiakkaamme ovat täysin tyytyväisiä. Haluamme, että palaat sivustoon ja suosittelemme meitä ystäville ja perheellesi. Jos sinulla on kysyttävää tai palautetta, älä epäröi ottaa yhteyttä Utter Nutteriin, joka on ilo vastata kysymyksiisi.